algo de nubes
  • Màx: 19.5°
  • Mín: 9.02°
10°

L'església nova serà ampliada a partir del projecte original de 1905

Es construiran dos espais amb planta annexos a la capella Fonda

Un segle després, l'església nova, l'edifici més emblemàtic de Son Servera, serà ampliat segons el projecte original de 1905, de l'arquitecte Joan Rubió. La recuperació de la intervenció original a una secció d'aquest edifici retornarà als serverins la seva identitat. Es tracta de la construcció de dos espais annexos a la capella Fonda que ja es recull en el document de l'any 1905.

L'Ajuntament de Son Servera, el Govern balear i el Bisbat varen signar un conveni per finançar aquestes obres que podrien iniciar-se passat l'estiu i que tenen un període d'execució de sis mesos. De fet, ja se'n disposa del projecte bàsic.

L'actuació consistirà a crear dos espais annexos a la capella Fonda, de dues plantes cada una, que compliran la funció de zona de serveis. Aquesta nova fisonomia de l'edifici contribuirà a donar obertura a la zona al carrer del Doctor Esteva, perquè serà eliminada la paret que ara tanca l'edifici per la part de darrere i s'hi deixarà una petita zona oberta per a l'ús públic.

El pressupost de les obres puja a devers 500.000 euros, dels quals 200.000 seran pagats per l'Ajuntament en 20 anys i la resta a través d'un conveni entre el Bisbat i el Govern.

L'Ajuntament de Son Servera podrà disposar d'aquest espai per dur-hi a terme activitats socioculturals del poble.

El batle en funcions, Damià Ripoll, va exposar que «es recupera part de la nostra identitat».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.