algo de nubes
  • Màx: 17.61°
  • Mín: 9.33°
15°

El reivindicat centre de dia obre les portes i donarà servei a 15 usuaris

El batle demana al Govern un espai social per a la zona costanera

Una vella reivindicació social ja és una realitat. Son Servera disposa del primer centre de dia del municipi, que donarà servei a un total de 15 usuaris i que tindrà al seu abast tot un equip de professionals que contribuirà a millorar la qualitat de vida de la gent gran del municipi. Ahir es va fer la inauguració oficial d'aquest centre, que gestionarà la Creu Roja i que entrarà en funcionament a finals del mes d'abril. A l'acte va assistir la consellera de Presidència, Rosa Puig, al costat de les autoritats locals. El batle, Damià Ripoll, va aprofitar l'avinentesa per instar el Govern a construir un centre de característiques similars per al nucli costaner.

El centre es va començar a construir fa poc més d'un any i ha estat finançat íntegrament pel Govern balear. Les obres han costat 189.447 euros i les ha executades l'empresa Coemsa. El resultat ha estat un espai lluminós, acollidor i amb unes instal·lacions modernes. Aquest servei va dirigit preferentment a gent gran que viu tota sola o en família i que necessita atenció social, psicològica i sanitària tant perquè té una autonomia personal reduïda com perquè les seves famílies necessiten gaudir d'unes hores per desenvolupar la seva feina.

El centre inclou despatx, sala de cures, una sala polivalent, una sala de descans i banys adaptats. A més s'hi han penjat una sèrie de quadres pintats pels alumnes de les escoles d'adults. Puig va destacar la importància d'aquests espais perquè «els majors estan molt ben cuidats i la família gaudeix de temps» per a les seves feines.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.