cielo claro
  • Màx: 22°
  • Mín: 13°
20°

El Govern pagarà els interessos del centre de dia tal com exigia UM

El nou edifici per als majors estarà finalitzat després de l'estiu

La Conselleria de Presidència del Govern de les Illes Balears finançarà a través d'una nova línia de subvencions els 240.000 euros d'interessos del finançament del centre de dia de Pollença, complint així amb el compromís adquirit pel president Jaume Matas en el pacte postelectoral amb Unió Mallorquina. La consellera de Presidència, Rosa Puig, reiterà el seu compromís de liquidar els interessos que reclama Unió Mallorquina i explicà que «la línia de subvencions per la qual es finança el centre de dia de Pollença amb 600.000 euros només permet el pagament de capital com a la resta de centres de dia que es construeixin a les Balears».

«Tenim una altra línia de subvencions que anomenem pla gerontològic i que està destinada al manteniment dels serveis sociosanitaris i és a través d'aquesta línia com volem compensar els 240 mil euros d'interessos», afegí la consellera. El batle de Pollença, Bartomeu Cifre (PP), confirmà que «l'any passat ja rebérem 64 mil euros a través d'aquesta línia i ara hem presentat una segona memòria per disposar de la resta dels doblers». El PP complirà així el seu compromís adquirit amb els seus socis de govern respecte a la construcció del centre de dia. Es tanca així un assumpte pendent des de març de 2006, quan començaren a executar-se aquestes obres.

Cal recordar que l'edifici, que es construeix devora la residència de Sant Domingo, acollirà també una ampliació de la residència geriàtrica i diferents serveis comuns, tots ells finançats per l'Ajuntament de Pollença. Així, la inversió real a l'edifici dels majors supera els 2 milions d'euros, dels quals el Govern de les Illes Balears posa 600.000. Les obres avancen a bon ritme i, si es compleixen els terminis prevists, acabaran després de l'estiu.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.