algo de nubes
  • Màx: 28°
  • Mín: 22°
28°

Els alumnes de l'institut retiren cent quilos de residus del litoral

Devers 80 persones s'implicaren en la jornada mediambiental

Devers 60 alumnes que cursen tercer d'Eso, acompanyats de 20 professors de l'institut de Son Servera, retiraren ahir dematí, només en dues hores, gairebé 100 quilos de fems del litoral serverí.

Les platges de sa Marjal, es port Verd, es port Vell i la Costa dels Pins oferien una imatge millor després de quedar netes de plàstic, papers i tota classe de deixalles.

La jornada, organitzada de manera conjunta pel centre escolar i per la Regidoria de Medi Ambient de l'Ajuntament de Son Servera, va ser tot un èxit.

De bon matí, amb molt d'humor i ganes de fer feina, s'engrescaren en la tasca de neteja. Així, s'organitzaren en diferents grups i els voluntaris posaren molt d'esment en la selecció del material que recollien, i que anaven dipositant en bosses separades. Posteriorment, foren retirades per la brigada de manteniment del Consistori serverí, que les va dur al punt verd.

Aquesta és una activitat prevista en el Pla d'acció ambiental de l'Agenda Local 21, i que es desenvolupa per segon any consecutiu.

Els joves gaudiren de ver amb la jornada de neteja, ja que després es prengueren un respir, es banyaren i organitzaren una sèrie de jocs a la platja.

El batle de Son Servera, Damià Ripoll, manifestà que «amb aquesta activitat el que es pretén es conscienciar els joves de la importància de cuidar el nostre entorn i de ser respectuosos amb les platges, perquè aquestes són de tots i el seu manteniment també ha de ser una qüestió de tots».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.