algo de nubes
  • Màx: 26°
  • Mín: 17°
17°

Relleu a dues batlies

A Pollença, Joan Cerdà (UM-UNPI) li donà el relleu en virtut del pacte subscrit amb Jaume Matas

57624
Cifre (esquerra) es convertí en el primer batle del PP en la història de Pollença en virtut del pacte subscrit amb Joan Cerdà (UM-UNPI).
Després de tres anys de dubtes Tomeu Cifre (PP) es convertí ahir en el primer batle del PP en la història de Pollença en virtut del pacte postelectoral que signà personalment el president del PP balear, Jaume Matas amb el fins ara batle de Pollença Joan Cerdà (UM-UNPI).

La manca d'enteniment entre ambdues formacions féu necessari la intervenció de Matas que aconseguí el sí de Cerdà a canvi de comprometre tota una sèrie d'inversions milionàries al municipi. El relleu d'ahir és la prova que dites inversions s'han executat al menys en un 50 per cent. Destaquen, entre d'altres, la construcció de la nova escola, el centre de dia, la residència, el parc de la Gola, la legalització dels Habitatges Turístics Vacacionals...

Els batles entrant i sortint hagueren d'escoltar dures critiques de Gabriel Cerdà (PSM) i de Miquel Serra (PSOE), ambdós a l'oposició i que qüestionaren les conseqüències d'un pacte d'aquestes característiques. Gabriel Cerdà fou dur i contundent, molt crític, amb un discurs que fou molt aplaudit tot i que és el partit minoritari al municipi.

«Avui és un dia trist per Pollença, UM dóna la batlia al PP en virtut d'un pacte d'inversions al municipi amb els doblers de tots els mallorquins. Un exemple de solidaritat no consultada a la resta de mallorquins i mallorquines, un precedent, sense cap dubte, que pot marcar l'esdevenir de moltes batlies a les properes eleccions o legislatures», digué Gabriel Cerdà.

A la primera fila del públic, el president del PP balear, Jaume Matas, escoltà atentament cada una de les crítiques i no pogué evitar somriure amb satisfacció quan Tomeu Cifre agafà la vara de mandat.

Joan Cerdà (UM-UNPI) i Tomeu Cifre (PP-UMP) intercanviaren paraules d'agraïment així com el compromís de seguir col·laborant per a què les inversions en infrastructures arribin a bon port. Un centenar de persones esperava al nou batle, Tomeu Cifre (PP) a les portes de l'Ajuntament.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.