cielo claro
  • Màx: 27°
  • Mín: 20°
24°

Munar vol reorganitzar el Govern insular perquè hi entri Joan Cerdà

La presidenta podria ampliar l'Executiu amb l'exbatle de Pollença

La presidenta del Consell de Mallorca, Maria Antònia Munar, ha plantejat al seu equip la possibilitat de portar a terme una remodelació del seu Govern insular per donar entrada al fins ara batle de Pollença, Joan Cerdà, que deixa la batlia en virtut del pacte amb el PP.

L'entrada de Cerdà en el Govern insular es podria produir sense que suposàs el relleu de cap dels consellers executius actuals, perquè es podria aprofitar per distribuir àrees acumulades fins ara en un mateix departament. Amb tot, tampoc no es descarta que Munar aprofiti per procedir a una remodelació de més abast, que suposàs canvis en la composició del Consell Executiu.

Precisament, la presidenta proposà aquesta operació en la reunió del Consell Executiu de dilluns i també es valorà en l'Executiva d'UM, reunida dimecres.

L'arribada de Cerdà al Govern insular hi suposaria l'entrada d'un membre de l'anomenat sector «crític» d'UM, més nacionalista i més sensible a qüestions territorials. Aquest moviment intern no té cap conseller insular ni fa part de l'Executiva actual del partit, tot i tenir un fort pes electoral. Al mateix temps, Munar reforçaria la vessant partforanista del seu Gabinet i aconseguiria una plataforma per tornar a llançar Joan Cerdà com a candidat a la batlia de Pollença, amb vista a les municipals de 2007.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.