algo de nubes
  • Màx: 30°
  • Mín: 21°
30°

El Govern inverteix 1,2 milions d'euros en la millora dels camins

S'espera tenir les obres enllestides abans d'acabar la legislatura

El Govern balear invertirà, mitjançant el Pla de desestacionalització turística de la Conselleria de Turisme, un milió d'euros al municipi de Selva per tal de millorar la senyalització i l'asfaltatge dels camins rurals i els carrers dels nuclis urbans de la localitat. Per la seva banda, la Conselleria d'Agricultura també hi invertirà devers 200.000 euros.

Des de l'equip de govern (PP), esperen tenir aquestes obres de millora enllestides abans d'acabar la legislatura i amb l'aportació econòmica esmentada, el batle de la localitat, Joan Rotger, assegurà que «es podrà dur a terme una obra molt important d'adequació de tots els camins».

Convé recordar que aquestes feines començaren l'any passat, però que ja en feia 20 que no es realitzava cap actuació de manteniment de les vies rurals, cosa que en provocà la degradació i el mal estat subsegüent.

Amb aquesta iniciativa, un total de 24 quilòmetres de senders de fora vila serà sotmès a un pla de millora, que en comprendrà l'asfaltatge i l'embelliment. El Pla de rehabilitació d'espais paisatgístics, que és com s'anomena la intervenció prevista, permetrà continuar el projecte per a les rutes de cicloturisme. A més de la millora dels camins, s'hi inclou l'enllumenat i la rehabilitació dels carrers principals dels diferents nuclis urbans del municipi de Selva.

En relació amb aquest aspecte, de millora de vies públiques de la localitat, el primer edil també informà que «després d'una reunió mantinguda amb els representats de la Conselleria d'Obres Públiques del Consell de Mallorca, sabem que des de la institució insular tenen previst destinar 5,5 milions d'euros per adequar les diverses carreteres que passen pel terme».

Per acabar, el batle afirmà que «aquest és un tema que preocupa molt els residents de Selva a causa del mal estat dels enllaços viaris entre Inca i Selva, de Selva a Caimari, de Selva a Moscari i de Selva a Biniamar».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.