algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 13°
17°

El Govern demanarà a Costes que li permeti executar el passeig marítim

Els Independents traslladaren a Matas la seva preocupació per les previsions de Madrid

66324
La primera línia de la badia serà només per a vianants quan s'acabi el túnel de sa Mola com a accés alternatiu al Port.

El Govern balear està disposat a demanar al Ministeri de Medi Ambient que li encomani la gestió de les obres de construcció del passeig marítim tot d'una que estigui llest el segon accés al Port pel túnel de sa Mola i avançar d'aquesta manera l'execució del projecte que Madrid no preveu fins d'aquí a dos anys i mig. Així ho assegurà el president Jaume Matas al representant dels Independents del Port i Sóller, Antoni Ruz, que es reuní amb ell per traslladar-li la preocupació d'aquest partit davant les informacions que Costes no té previst iniciar aquesta millora fins l'any 2008.

Segons Antoni Ruz i els dos regidors dels IPIS que formen part de l'equip de govern, Salvador Bauzà i María José Serra, «no és normal que després d'aconseguir amb tant esforç el segon accés que tenia com a objectiu fer el passeig marítim ara ens diguin que no el faran fins d'aquí a dos anys». A més Ruz insistí que «no tan sols volem que es faci abans el passeig, sinó que, a més, demanam que s'incorporin les nostres al·legacions ja que l'actual projecte és summament perjudicial pel sector comercial de bona part del Port». Ruz, que també presideix l'associació de comerciants del Port, recorda que «tant la zona de la platja d'en Repic com la portuària s'han vist molt beneficiades per projectes anteriors, mentre que el que ara ha preparat Costes sembla pensat per encara allunyar més la gent dels comerços, bars i restaurants de la zona central de la badia».

D'altra banda, Ruz avançà que els IPIS demanaran una reunió amb el delegat del Govern, Ramon Socias, perquè el Ministeri accedeixi a encomanar la gestió de les obres del passeig a l'Executiu: «Apel·larem a Socias com a solleric perquè traslladi al Ministeri la necessitat de no ajornar aquest projecte més enllà de l'obertura del túnel».

El projecte va ser presentat fa un mes a Sóller en un acte que presidí el delegat del Govern.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.