muy nuboso
  • Màx: 17°
  • Mín: 12°
17°

Vicens aprofita la festa de l'1 de Maig per cridar a la integració dins el PSM

«Són moltes les coses que ens uneixen i això hauria de bastar per superar les diferències»


«Sé que no és el moment aquí i ara, en la festa del Primer de Maig, per parlar de la situació difícil que viu el partit, però si no ho fes no m'ho perdonaria». El secretari general del PSM, Gabriel Vicens, començava ahir amb aquestes paraules una anàlisi de la situació interna que divideix la formació amb dos candidats a la Secretaria General, el renovador Jaume Sansó i l'oficialista Gabriel Barceló. Vicens advocà per una crida a la unitat en un acte «entre amics i companys, que és on s'han de debatre les coses», assegurà.

«El PSM passa un moment difícil, viu un debat important i no hem de deixar de fer un replantejament intern. Sé que no és el lloc adequat per parlar-ne, però les reflexions s'han de realitzar dins el partit i per això vull fer una crida a la responsabilitat i a la serietat, i convidar-vos a pensar que tots som part d'un projecte comú i compartit», afirmà.

El secretari general afirmà que «hi pot haver discrepàncies i matisos, però no s'ha d'oblidar que hi ha moltes més coses que ens uneixen que no que ens desuneixen, com la passió per Mallorca, la seva gent, cultura i llengua, i només això hauria de bastar per superar qualsevol divisió interna».

El màxim responsable de la formació volgué oferir així una imatge d'unitat en una celebració clàssica per als nacionalistes, en la quals només es notà a faltar el candidat del PSM Mateu Crespí, que ahir era de viatge. Sí que acudí a la trobada Pere Sampol, com també els dos candidats a la Secretaria General, Jaume Sansó i Gabriel Barceló, i els partidaris de les dues línies en conflicte.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.