algo de nubes
  • Màx: 26°
  • Mín: 18°
18°

Els sindicats renuncien a estiuejar a la residència turística per fer-hi un geriàtric

Els sindicats UGT i CCOO renunciaren ahir, mitjançant un conveni amb la Conselleria de Vicepresidència del Govern de les Illes Balears, als seus drets sobre la residència turística de Can Picafort, construïda l'any 1948 i en la qual fins l'any passat estiuejaven treballadors afiliats.

La residència turística de Can Picafort passarà a ser ara un geriàtric comarcal, finançat pel Govern. El projecte d'adequació de l'edifici es presentarà oficialment el proper 19 d'abril, segons confirmà ahir el delegat de Can Picafort, Miquel Ordinas (CPU).

Com a compensació cap als sindicats, el Govern de les Illes Balears els ha cedit, a canvi de la seva renúncia a estiuejar a la residència de Can Picafort, diversos locals per atendre els seus afiliats dels municipis de Sóller i Alcúdia. UGT i CCOO disposaran així d'unes completes instal·lacions d'uns cent metres quadrats, segons confirmà el secretari general de CCOO, Josep Benedicto.

La promesa de cessió del Govern balear al poble de Can Picafort de la històrica residència turística fou una arma electoral durant la darrera campanya de 2003. Tot i això, la cessió no s'havia concretat fins ara perquè els sindicats no volien renunciar als seus drets adquirits des de la dècada dels cinquanta.

Ara, finalment hi ha hagut acord. El conveni se signà ahir a la Conselleria de Vicepresidència del Govern de les Illes Balears.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.