algo de nubes
  • Màx: 29°
  • Mín: 21°
27°

Els serveis socials es traslladaran a General Luque el proper maig

S'Institut es reserva la planta superior per obrir una delegació

Els serveis socials municipals es traslladaran el proper mes de maig a una de les naus del quarter General Luque que està sent sotmesa a una rehabilitació integral. Així ho confirmà ahir el regidor de Serveis Socials, Andreu Gili (PP), que explicà que l'objectiu fonamental d'aquest projecte és la centralització de serveis municipals i la descentralització dels serveis que ofereix s'Institut de Serveis Socials i Esportius de Mallorca.

Centre comarcal
I és que precisament a la primera planta del nou edifici es reserven 600 metres quadrats per situar una delegació de s'Institut que podrà ampliar la prestació de serveis després del trasllat a les noves instal·lacions, evitant així desplaçaments innecessaris dels veïns de la comarca cap a Palma.

Així, des de la delegació de s'Institut s'oferiran serveis de medicina esportiva (amb despatxos per visitar els nins i nines que practiquen esport), un servei d'atenció al ciutadà (des del qual es podran tramitar subvencions), un servei d'atenció a menors format per un equip multidisciplinar, un servei de suport a la família, un servei d'atenció als drogodependents, un registre de famílies nombroses i una oficina d'atenció a l'immigrant (Ofim).

La rehabilitació de la nau del Quarter General Luque avança a bon ritme. La planta superior, que ocuparà s'Institut, està pràcticament finalitzada. Manca la dotació de mobiliari i ara treballen fonamentalment a la planta baixa i als exteriors. S'habilitarà un accés directe a l'edifici des d'un costat del quarter a través d'un pati enjardinat.

ONG
Fins ara els serveis socials municipals ocupen una antiga casa situada devora el claustre de Sant Domingo, però l'espai està molt limitat i està ple de barreres arquitectòniques. Aquest edifici de Sant Domingo es destinarà a despatxos per a les ONG d'Inca, una vegada es consolidi el trasllat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.