algo de nubes
  • Màx: 25°
  • Mín: 20°
25°

L'ambiciós projecte d'embelliment de Cala Millor es demorarà un any

Indignació entre l'oposició i els comerciants, que se senten «enganats»

L'ambiciós pla d'embelliment del nucli costaner de Cala Millor, que puja a més de 4 milions d'euros, es demorarà almanco un any per «tràmits burocràtics». Així ho confirmà el batle de Son Servera, Damià Ripoll -PP-, que ho lamentà i en demanà «disculpes» als afectats.

Es preveia que la reforma dels carrers més cèntrics de la localitat, inclosa en el pla de desestacionalització del Govern, començàs l'octubre passat. El retard ha aixecat indignació tant entre els membres de l'oposició com entre alguns comerciants, que havien tancat els seus negocis abans del que tenien previst per l'anunci de les obres.

«Per qüestions de terminis i per un seguit de tràmits burocràtics no ha estat possible iniciar aquesta actuació. En tenim el projecte enllestit i s'ha hagut de crear un consorci, ja que s'emmarca en els programes de desestacionalització. A l'Ajuntament li correspon pagar un milió d'euros, cosa que obliga a un préstec. Lamentam que no s'hagi pogut tenir a punt i en demanam disculpes», exposava Ripoll.

La primera vara assegurà que «un pic finalitzada la temporada turística, es posaran en marxa les obres i des de la Sala impulsarem una àmplia campanya d'informació aquest estiu, perquè tothom pugui conèixer la importància d'un projecte que canviarà la fesomia de Cala Millor. Els turistes que ens visitin l'any 2007 veuran un nucli costaner renovat».

Tant el PSOE com el PSM han criticat amb duresa aquesta demora.

El portaveu del PSOE, Josep Barrientos, explicà que «segons quins hotelers i comerciants de la primera línia se n'han queixat perquè han hagut de tancar els seus negocis abans d'hora, en previsió de les obres, i resulta que no es duran a terme per ara. Això és indignant».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.