algo de nubes
  • Màx: 18.04°
  • Mín: 13.97°
17°

Grande projecta un camp de polo devora l'hotel de luxe de Sa Torre, a Llucmajor

El complex ja s'ha començat a tramitar i inclou també un centre d'alt rendiment esportiu i un «spa»

L'empresari promotor Vicenç Grande projecta la construcció d'un camp de polo, un centre d'alt rendiment esportiu i un spa devora la finca de Sa Torre, a Llucmajor, on la cadena hotelera Hilton obrirà un hotel de luxe l'estiu de l'any que ve.

El projecte ja s'ha començat a tramitar a nom de l'empresa Drac Hotels SL, vinculada al president del Reial Mallorca, i inclou un camp de polo i les quadres respectives per als cavalls, un spa i un centre d'alt rendiment esportiu, amb pistes de tennis i amb camps de futbol, entre altres. El complex s'ubicaria en uns terreys amb una superfície superior a 200.000 metres quadrats, que inclouen la possessió de Sa Torre, a Llucmajor.

Precisament en aquesta finca, propietat de l'empresa Drac que presideix Vicenç Grande, és on s'ha d'alçar un hotel de luxe de la cadena Hilton. En conjunt, disposarà de 90 habitacions del tot equipades i repartides per les diferents edificacions de la possessió, de les quals 15 seran suites.

Les obres de rehabilitació tenen un pressupost de 29 milions i seran a càrrec de Drac, mentre que l'empresa especialitzada Gestión T3 administrarà la propietat.

Sa Torre, una possessió de de 56.000 metres quadrats, inclou diverses construccions alçades al voltant d'una torre medieval que data de l'any 1396. Entre aquestes, hi ha una casa senyorial i un pati als quals s'accedeix per la torre com a entrada principal.

El projecte hoteler fou presentat en públic aquesta setmana pel president de Drac, Vicenç Grande; pel vicepresident de Hilton Mediterranean, Theo Kreutzer; i pel conseller delegat de Gestión T3, Ton Lodder.

Quant al projecte d'equipaments esportius, ja s'ha presentat al departament de Territori del Consell de Mallorca a nom de l'empresa Drac Hotels SL i exigirà un mínim de tres mesos de tramitacions per obtenir-ne l'autorització. L'aprovació d'aquest complex requerirà una declaració d'interès general de l'Executiu insular.

Segons ha pogut saber aquest diari, perquè es puguin autoritzar les instal·lacions esportives, també seran necessaris els informes favorables de diverses conselleries del Govern, com les d'Agricultura, Turisme, Medi Ambient o la de Presidència i Esports. Tot i que la decisió final dependrà de criteris tècnics i polítics, el Consell de Mallorca podria permetre el projecte però en cap cas consentiria que s'incrementàs la construcció per augmentar l'oferta d'habitacions d'hotel.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.