nubes dispersas
  • Màx: 20°
  • Mín: 11°
19°

La TV del Consell preveu contractar prop de 50 persones per començar

Emetrà en proves pel febrer i començarà a llogar gent aquest mes

La televisió del Consell de Mallorca preveu contractar una cinquantena de persones per poder començar a emetre en proves a finals de febrer o principis de març. D'entrada, el nou canal oferirà, entre altres programes, un informatiu diari però l'objectiu és que se'n facin tres abans de l'octubre, quan començaran les emissions definitives.

A diferència d'IB3, on s'externalitza la producció, la Televisió de Mallorca farà els seus propis informatius. Això l'obliga a contractar entre 20 i 30 persones per als espais informatius i una proporció similar per a la resta d'activitats. Les contractacions, de tipus laboral, es publicitaran i es començaran a fer aquest mes.

La cadena, que no té nom comercial definit ni seu provisional, vol iniciar les programacions amb un informatiu de vespre, que s'emetria a una hora diferent a la resta. Posteriorment, n'afegiria un altre de nit i finalment un de migdia, que necessita més professionals. Si fos possible, també faria una desconnexió setmanal amb televisions locals.

També s'estudia realitzar retransmissions d'actes rellevants -fires, per exemple- o esportives -una opció és el trot- que IB3 no retransmeti. Les pel·lícules no ocuparan un paper rellevant a la graella i, en tot cas, serien en català o en versió original subtitulada en català, a diferència d'IB3, que les emet en castellà.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.