algo de nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 18°
18°

L'oposició diu que Rotger protegeix Iglesias «per por del que pugui contar»

Francesca Vives demana que la controlin perquè tem represàlies

«El batle ha fet una defensa total de Blanca Iglesias i això ens fa pensar que vol que no parli perquè ella oculta alguna cosa que sembla preocupar-li», explicà ahir el portaveu dels socialistes d'Inca, Xavier Ramis.

Així mateix, la portaveu del PSM d'Inca, Francisca Vives, que fou qui el març de 2005 denuncià públicament que l'exassessora de Rotger havia falsificat un títol universitari de llicenciada en Psicologia digué: «Tenc el convenciment que des del PP es protegeix massa Blanca Iglesias perquè sap massa coses», digué Vives.

La portaveu dels nacionalistes es mostrà a més molt preocupada pels problemes mentals de Blanca Iglesias. «Esper i desig que si té tants de problemes li donin el tractament adequat i la tenguin controlada perquè jo sempre li he tengut molta por».

Respecte de les declaracions del batle Rotger sobre aquest cas en les quals destacava la professionalitat de la seva exassessora i que foren recollides ahir per Diari de Balears, Francesc Mulet (UM) digué: «Em sembla molt bé que Rotger vulgui enaltir una persona però és perillós fiar-se d'una persona desequilibrada». Assenyalà a més el portaveu d'UM que «Rotger defensa per davant de tot una persona del PP més que Blanca Iglesias com a persona».

El portaveu dels Independents d'Inca, Àngel García, recordà que «ens consta que quan es va avisar el batle que Blanca Iglesias podria haver falsificat el títol ell va mirar cap a un altre costat i va creure la versió que més li convenia, tal com fa sempre».

Per altra banda, els portaveus del PSOE i de PSM, Xavier Ramis i Francesca Vives, mostraren també la seva sorpresa perquè «el batle Pere Rotger dóna ara el seu total suport a Blanca Iglesias però no mostrà el mateix suport cap a la regidora Carme Lorente quan ella hagué de dimitir en el seu moment per les pressions que rebia de Blanca Iglesias i d'alguns membres de l'equip de govern».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.