algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
15°

El PSOE vol aclarir si darrere una obra il·legal que es fa a la Vall hi ha el batle de Deià

Demanen explicacions sobre una llicència d'obra menor atorgada a un parent de Jaume Crespí

El PSOE de Sóller va lliurar dijous un escrit a l'Ajuntament dirigit al batle, Carles Simarro, perquè aquest aclareixi «què hi ha darrera» una llicència d'obra menor concedida a un parent proper del batle de Deià, Jaume Crespí, i que investigui, obri el corresponent expedient i, en el seu cas, doni publicitat als resultats de la inspecció, sobre allò que s'està fent realment a l'empara d'aquesta llicència.

La portaveu del PSOE, Catalina Morell, assegura que «des de fa uns mesos corre pel poble el rumor que un càrrec del Partit Popular, concretament el batle de localitat veïna de Deià, Jaume Crespí, s'està construint una casa al nostre municipi, més exactament a la zona coneguda com can Penya a un lloc on no estaria permesa aquesta construcció i per tant seria una il·legalitat».

Catalina Morell afirma que, tot i això, al departament d'Obres de l'Ajuntament de Sóller «hi ha constància que s'ha concedit a aquesta zona de la Vall una llicència d'obra menor a nom d'un familiar proper del batle de Deià».

En conseqüència, ja que coincideixen els insistents rumors amb aquest fet, «és important que el batle de Sóller ho aclareixi a fi de llevar qualsevol ombra de malentès, dubte, errada o actuació indeguda en aquest cas».

Pel PSOE, «tractant-se d'un batle del Partit Popular és de vital importància que el batle del nostre municipi aclareixi l'abans possible que tot s'ajusta a la legalitat i que en aquest cas no hi ha hagut cap tracte de favor i que les obres que es realitzen s'ajusten realment a la llicència sol·licitada i concedida en el seu moment». Catalina Morell va formalitzar ahir mateix l'escrit al registre municipal.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.