muy nuboso
  • Màx: 17.22°
  • Mín: 11.1°
17°

Regional Wings inicia dilluns els vols de la ruta de Palma a Maó

Les tarifes oscil·laran entre els 46 i els 78 euros de màxima per trajecte

La companyia mallorquina de nova creació Regional Wings iniciarà el proper dilluns 3 d'octubre els vols que connectaran Palma amb Maó, amb cinc freqüències diàries entre dilluns i divendres i dues el cap de setmana.

Les tarifes dels bitllets interinsulars oscil·laran entre un màxim de 78 euros, tal com estableix la declaració d'interès general, i un mínim de 46 euros per trajecte, sobre els quals s'ha d'aplicar el descompte de residents. Durant la presentació de la posada en marxa de la ruta, el president de la companyia, Joan A. Jaume, afirmà que un 50 per cent de les places s'oferiran per sota els 78 euros.

Tot i reconèixer el risc empresarial d'una operació com aquesta, Jaume creu en l'èxit de la iniciativa per «la confiança fèrria en els ciutadans», que afirmà que ja han mostrat molt interès en aquest nou servei.

La companyia operarà aquest trajecte amb un avió bimotor turbohèlix ATR model 42 sèrie 500, amb 44 places, del qual Jaume destacà les 33 polzades de distància entre els seients i l'alt nivell d'insonorització. Amb l'arribada d'un segon aparell, Regional Wings espera poder iniciar la connexió Palma-Eivissa a partir del 31 d'octubre, amb el mateix nombre de freqüències que a Maó.

Els bitllets es comercialitzaran a través de la web i ecall center de l'aerolínia i a les agències de viatges, com també als mateixos aeroports.

A la presentació hi assistiren entre d'altres personalitats la consellera d'Obres Públiques, Mabel Cabrer, i el director de l'aeroport, Nemesio Suárez. A continuació es realitzà un vol inaugural.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.