nubes dispersas
  • Màx: 15.38°
  • Mín: 7.66°

L'oficina de Consum de Manacor fa quatre mesos que està tancada

Aquest immoble donava servei a 17 municipis de la comarca

Des de fa 4 mesos Manacor ha quedat sense oficina comarcal de Consum, la qual donava servei a 17 municipis de la comarca. A finals del mes de maig el Govern tancà la delegació i des de llavors tots els ciutadans de Manacor i la comarca són remesos a Palma per poder tramitar totes les denúncies que afecten Consum.

L'oficina de Consum compartia seu amb la de Salut -encara oberta- en el camí de Bandrís. Qualsevol usuari que s'hi dirigeixi podrà comprovar que els mateixos funcionaris de Salut els remeten a Palma per qualsevol cosa relacionada amb consum. De la mateixa manera, el telèfon d'informació al consumidor i l'Ajuntament de Manacor remeten l'usuari a la seu central ubicada al passeig del Born de Palma.

La directora general de Consum, Manuela Meseguer, en ser consultada per Diari de Balears explicà que el tancament de la delegació comarcal obeeix a la posada en marxa de la campanya Consum a ca teva. «Ara els consumidors poden acudir als seus respectius ajuntaments a entregar les seves queixes o tramitar els seus papers i aquests els remeten a Consum». La directora general negà que s'hagués d'anar a Palma alhora que reconegué que «tal vegada ha estat una errada no avisar els responsables de Sanitat de l'oficina de Manacor».

Meseguer assenyalà que no tots els ajuntaments -el de Manacor sí- tenen firmat el conveni de Consum a ca teva però que estan en fase de firmar-lo. Des de la direcció general de Consum asseguren que tal vegada aquesta campanya no hagi tingut la repercussió dins la societat que hauria d'haver tingut. Allò cert és que es continuen succeint les queixes dels usuaris, els qual reclamen una major informació, ja que de moment els consumidors dels 17 municipis de la comarca de Manacor són enviats a Palma per fer les seves pertinents reclamacions. La direcció general de Consum ha mostrat la seva estranyesa que tant des de l'Ajuntament de Manacor com des del telèfon del consumidor remetin els usuaris a Palma.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.