algo de nubes
  • Màx: 15.62°
  • Mín: 7.61°
15°

El batle d'Inca promet netejar el barri de Sant Francesc de drogues

El representant del PSOE es reuneix avui amb el delegat del Govern

«Garantesc que actuarem en el carrer Sant Francisco per netejar-lo de droga i assegurar l'entrada i la sortida als col·legis, però el problema es pot traslladar a un altre lloc; per això és necessària una gran tasca d'investigació que correspon a la Guàrdia Civil». El batle d'Inca, Pere Rotger, reaccionava així al reportatge publicat diumenge per aquest diari que denunciava el problema de tràfic de drogues que afecta la ciutat.

El batle assegurà que «no és un problema nou» i que «des de fa temps hi estam a sobre», i confirmà que reforçarà la vigilància policíaca a l'hora d'entrada i sortida dels comerços i també afirmà que l'absència de policies en l'última setmana respon a les necessitats d'una investigació de la Guàrdia Civil.

Els partits de l'oposició a l'Ajuntament reclamen una solució a un problema que asseguren que «els ha escapat de les mans». El portaveu del PSOE, Xavier Ramis, té previst reunir-se avui a petició dels veïns amb el delegat del Govern, Ramon Socías, per cercar una solució que podria passar per una major presència de Policia Nacional i Guàrdia Civil.

Ramis exigeix una reacció i demana al batle que «convoqui urgentment la junta municipal de seguretat perquè analitzi una situació que és molt delicada i que adopti mesures dures i estrictes».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.