algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 11°
19°

Mirall de les pells més sensibles i urbanes

El palau d'esports d'Inca va acollir ahir vespre la VI Passarel·la Inca, ciutat de la pell

Els anys 50, 60 i 70 marquen les tendències de la moda que es du. El palau municipal d'esports d'Inca es va transformar ahir tal com marca la tradició coincidint amb el Dijous Bo en passarel·la de la moda. Un repàs a les darreres tendències de la ciutat de la pell.

Munper, Asinca, Amge, George's, Farrutx, Heitorn, Ballco, Carmina Albadalejo, Lottuse, Anthony's, Yanko, Camper, Veletto, Barrats, Melongos, Tuent i Pas&Pas van plasmar sobre la passarel·la les últimes propostes de roba i calçat.

La passarel·la va estar amenitzada a més per les actuacions del ballet jove de Mallorca i del club gimnàstica rítmica d'Inca. La desfilada la van realitzar al·lots i al·lotes en la majoria de casos «no professionals», seleccionats després d'un casting de dos dies i que van saber complir amb les millors expectatives del públic.

Com cada temporada Munper va presentar tendències i propostes de moda en pell, ant, napa i pelleteria de la seva col·lecció tardor hivern 2004/2005. Per a la dona proposa una línia urbana treballada en pells greixades molt suaus, en to marró setinat amb aplicacions metàl·liques en or vell i una segona línia de caràcter més esport amb peces de doble cara. Els complements com els capells i bufandes, teixits amb llana strech en punt doble.

Asinca que compleix cinquanta-vuit anys com a mestres artesans de la indústria pelletera aposta pel luxe sofisticat i les peces urbanes, línies mestres de la seva col·lecció «Jepi Rotlle». Un estil eminentment femení i seductor pensat per a una dona molt actual i cosmopolita amb colors que van des del clàssic negre passant pels marrons, morats i prunes, blaus, grisos...

La línia que presenta per a aquesta temporada Amge la marquen models confeccionats amb escollides pells d'anyell de diferents acabats.

En definitiva sota la passarel·la hi va haver un ampli ventall de la moda en pell i calçat de les millors marques de les Illes per a aquesta tardor-hivern. La VI Passarel·la Inca, Ciutat de la Pell va complir totes les expectatives del sector i el públic.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.