algo de nubes
  • Màx: 20.6°
  • Mín: 13.41°
15°

L'Ajuntament projecta un centre de dia amb capacitat per a 20 places

El pressupost puja a 810.000 euros i s'ha demanat ajuda al Govern


L'Ajuntament d'Algaida ha projectat la construcció d'un centre de dia per a gent gran a l'antic immoble del centre sanitari ubicat al carrer del Pare Bartomeu Pou, atesa la demanda existent al terme municipal. La capacitat serà de 20 places i el pressupost puja a devers 810.000 euros. El Consistori n'ha presentat el projecte al Govern i, a més, ha sol·licitat una subvenció per poder començar les obres.

El batle d'Algaida, Jaume Jaume (PSOE), explicà que «hem decidit dur endavant el pla perquè en aquests moments la nostra gent d'edat va al centre de dia de la Mancomunitat. Dels 35 usuaris n'hi ha 13 d'Algaida. Per això hem pensat que seria molt positiu tenir el nostre propi centre, per evitar així que s'hagin de desplaçar i per poder prestar aquest servei des de l'Ajuntament mateix».

L'antic edifici sanitari es reformarà perquè pugui acollir aquest centre de dia. Tindrà planta baixa i primer pis. A baix s'hi ubicaran el menjador, una sala polivalent i cuines. I també banys adaptats per a persones amb discapacitat, una sala de cures, la recepció, un ascensor i un pati cobert i un altre de destapat.

D'altra banda, a la primera planta s'hi han projectat una sala de descans, dos banys, un dels quals serà per a assistits, i despatxos per al personal.

Així mateix, s'ha previst habilitar al soterrani una sala de màquines, el magatzem i una aula de psicomotricitat.

El projecte ha estat redactat per les arquitectesses Aina Cifre i Maria José Suárez. «Esperam que des del Govern ens tenguin en compte», finalitzà el batle.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.