cielo claro
  • Màx: 24°
  • Mín: 19°
25°

Jaume Sansó: «Nanda Ramon és una bona candidata igual que molts dels militants del PSM»

El batle de Vilafranca, Jaume Sansó, és des del passat cap de setmana el president del PSM, un càrrec nou, que no té funcions executives. Diu que la figura del president no té per objectiu servir com a trampolí de cara a un futur cartell electoral i assegurà que la nova vicesecretaria general, Nanda Ramon, seria una bona candidata per al 2007, com molts altres militants del PSM.

-Ja han començat a treballar?
-Aquesta setmana es reunirà la nova direcció per analitzar el congrés i veure quina és la situació del partit.

-En aquesta nova executiva els renovadors estaran en minoria?

-Sí però jo vull entendre que després del congrés els renovadors ja no existeixen. Vàrem deixar clar que no seríem un moviment intern. Tots som del PSM i farem feina pel partit.

-Es pot considerar la nova executiva com de transició?

-Aquesta executiva surt del congrés més participatiu de la història del PSM. Tant la línia política, com l'organitzativa com les persones que han sorgit d'aquest congrés són una aposta per als propers dos anys.

-Estan orgullosos de l'acord assolit o s'hauria pogut millorar?

-Tant Biel Vicens com jo teníem clar que l'objectiu de l'acord era millorar el futur del PSM i això passava per integrar tothom. L'acord és el que tenim, no en coneixem d'altre, i l'hem de considerar el millor.

-El càrrec de president pot ser un trampolí de cara a un futur cartell electoral?

-No. El càrrec de president no té aquest objectiu. Ara, en aquesta executiva, té la funció de representació del partit, de presidir el Consell de Direcció Política i de donar suport a l'Executiva i al missatge del secretari general. Pot tenir més funcions delegades però mai servirà per interferir en la tasca del secretari general. En tot cas, la decisió d'escollir qui ha de ser el proper candidat del PSM per al 2007 es prendrà en un futur Consell de Direcció Política.

-Creu que Nanda Ramon és una bona candidata per al 2007?

-Na Nanda és una bona candidata igual que molts dels 1.200 militants del PSM, que tenen prou bagatge i són prou vàlids per ser-ho. S'ha de reconèixer que na Nanda va ser una gran candidata a les passades eleccions generals.

-La ponència aprovada en el congrés no és la seva. La defensarà igualment?

-La defens i la defensaré. Nosaltres vàrem expressar en el congrés la necessitat d'aprofundir en el radicalisme democràtic. Com que la majoria de militants va apostar per aquesta estratègia i jo m'ho crec, l'assumesc.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.