muy nuboso
  • Màx: 10.16°
  • Mín: 7.47°
10°

Les obres de construcció del nou pavelló cobert començaran aviat

L'Ajuntament ha tret a licitació el projecte per cobrir una pista

L'Ajuntament d'Alcúdia ha tret a licitació el projecte per a la construcció del nou pavelló cobert de la localitat les obres del qual han de començar d'aquí a poc temps. Amb un pressupost de 379.944 euros l'obra consisteix a transformar en un petit pavelló l'actual pista descoberta que se situa entre el camp de fútbol i l'actual pavelló cobert.

El batle d'Alcúdia, Miquel Ferrer, va informar que les actuals instal·lacions ja s'han quedat petites i són insuficients per donar cobertura a tots els equips. El nou pavelló estarà preparat per a la pràctica de bàsquet i futbol sala, entre altres activitats, i tindrà un paviment de goma d'última generació que redueix el risc de lesions.

Les obres de construcció del nou pavelló cobert d'Alcúdia s'adjudicaran entre el 7 i el 8 de novembre, segons informà Ferrer, i la intenció de l'equip de govern (UM-PSOE) és que la intervenció comenci com més aviat millor. El termini d'execució de l'obra és de cinc mesos.

L'equip de govern municipal va decidir fa alguns mesos prioritzar la construcció del nou pavelló cobert davant altres inversions previstes, com el tancament al trànsit d'alguns carrers, que esperarà en canvi fins al pròxim any.

La construcció del nou pavelló cobert, que tindrà també vestidors, se suma a les inversions en matèria esportiva iniciades ja fa un any per l'Ajuntament quan es va substituir el paviment de l'actual pavelló, que estava molt deteriorat i ara és de parquet.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.