Milers de persones coneixen 22 maneres de menjar la llampuga
La III edició consolida la Mostra com un gran esdeveniment gastronòmic
Capdepera27/09/04 0:00
La llampuga ha deixat de ser un peix blau de segona categoria. La III edició de la Mostra de Cala Rajada ha aconseguit que la gent conegui més aquest producte autòcton, com també la seva revalorització. Ahir, milers de persones pogueren conèixer 22 maneres selectes de cuinar la llampuga al moll de Cala Rajada. Al voltant de 3.000 quilos de peix i unes 44.000 racions són el testimoni més clar que aquest s'ha convertit en un esdeveniment gastronòmic de primer ordre que arreplega gent vinguda de tot Mallorca i fins i tot de Menorca. També foren molts els turistes que no es perderen la fira. Des de l'Associació Hotelera, any rere any hi han participat amb una sèrie d'estands.
També a Illes Balears
- La diputada de Vox que ha impulsat la llei per urbanitzar en sòl rústic és propietària d’una empresa immobiliària
- L’Atlàntida Mallorca Film Fest s’espanya amb la reina
- Tots els horaris i itineraris de les marxes per la Pau i la Vida en solidaritat amb Gaza
- Els pares i les mares volen que els seus fills estudiïn en català
- SIAU critica la Conselleria d'Educació per «ressuscitar places compartides per afavorir noms concrets»
Sense comentaris
Per a comentar és necessari estar registrat a Diari de Balears.
De moment no hi ha comentaris.