Milers de persones coneixen 22 maneres de menjar la llampuga
La III edició consolida la Mostra com un gran esdeveniment gastronòmic
Capdepera27/09/04 0:00
La llampuga ha deixat de ser un peix blau de segona categoria. La III edició de la Mostra de Cala Rajada ha aconseguit que la gent conegui més aquest producte autòcton, com també la seva revalorització. Ahir, milers de persones pogueren conèixer 22 maneres selectes de cuinar la llampuga al moll de Cala Rajada. Al voltant de 3.000 quilos de peix i unes 44.000 racions són el testimoni més clar que aquest s'ha convertit en un esdeveniment gastronòmic de primer ordre que arreplega gent vinguda de tot Mallorca i fins i tot de Menorca. També foren molts els turistes que no es perderen la fira. Des de l'Associació Hotelera, any rere any hi han participat amb una sèrie d'estands.
També a Illes Balears
- A la mort d'en Joan Taverner
- Denuncien que IB3 Televisió obvia el traspàs de Manel Domènech però informa sobre la mort de Manolo el del Bombo
- El PSIB-PSOE fa una crida a la participació en la Diada per la Llengua davant els atacs del Govern al català
- MÉS presenta a Sóller les seves propostes contra la massificació turística: «Sense decreixement no hi ha futur»
- Taula redona a Palma sobre els drets lingüístics i la diversitat a l'escola
Sense comentaris
Per a comentar és necessari estar registrat a Diari de Balears.
De moment no hi ha comentaris.