I és que Cañadas Pinilla és propietària d’una empresa immobiliària: MCM Properties.
Manuela Cañadas i la seva sòcia a l’empresa Clara Chinea, expliquen a la web de MCM Properties, que «La nostra empresa la formam dues dones amb àmplia experiència en el sector immobiliari, especialitzades en compra venda, lloguer a llarg termini i vacacional.
Apostam per una oficina en el centre de Palma (carrer de la Protectora, 7, baixos), per a donar visibilitat al propietari de l'illa.
Confiant els seus immobles en nosaltres, està posant a les nostres mans les seves il·lusions i emocions, per això nosaltres tenim un tracte personal i d'absoluta confiança amb vostès i amb els nostres clients que cerquen una llar o un lloc de vacances».
La urbanització total de les Balears
El Parlament de les Illes Balears va aprovar fa unes setmanes, amb el suport del PP i Vox, l'anomenada ‘llei d'actuacions urgents destinades a l'obtenció de sòl’ que, entre altres coses, permetrà requalificar sòl rústic com a sòl urbà per poder construir més habitatge a les Balears.
El PP va cedir a les exigències de Cañadas, que havia amenaçat de bloquejar un decret llei per construir 20.000 habitatges a Palma si el PP no accedia a liberalitzar sòl rústic.
Un dels punts més controvertits de la norma és la possibilitat de convertir sòl rústic en sòl urbà als afores dels municipis de més de 20.000 habitants. I això, sense necessitat d'esgotar prèviament el sòl urbà disponible.
En el cas de Mallorca, això afectarà els municipis de Palma, Calvià, Manacor, Inca, Marratxí, Llucmajor i Alcúdia. Només a la ciutat de Palma, calculen que més de 1.700 hectàrees de sòl rústic podrien urbanitzar-se.
A Eivissa, la norma es podria aplicar a la mateixa ciutat d'Eivissa, a Sant Antoni, Santa Eulària i Sant Josep. I a Menorca, a Maó i Ciutadella.
«La major pilotada urbanística dels darrers 50 anys»
Des del GOB es va qualificar com «la major pilotada urbanística dels darrers 50 anys», argumentant que, tot i presentar-se com una eina per aconseguir sòl per a habitatges assequibles, en realitat permet als promotors immobiliaris construir un 45% més als seus sòls urbanitzables. El decret modifica radicalment el Pla General de Palma, aprovat fa dos anys, i aquestes modificacions poden suposar un encariment dels habitatges, una reducció de les zones verdes i grans beneficis per als promotor.
1 comentari
Per a comentar és necessari estar registrat a Diari de Balears.
Mira per on.