nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
15°

Els examinadors podrien ampliar la seva protesta contra el Govern Matas

Els col·laboradors de la Junta Avaluadora del Català (JAC) podrien ampliar la seva protesta contra el Govern i deixar de participar en les proves que convoca la Conselleria d'Interior. Aquesta és una de les possibilitats que, molt probablement, es plantejarà en la propera assemblea d'aquest col·lectiu, prevista per d'aquí a dues setmanes.

Una part dels col·laboradors de la JAC ho són també de la Conselleria d'Interior. Aquests professors participen en la correcció dels exàmens per acreditar el nivell lingüístic dels aspirants a ocupar una plaça a l'Administració Autonòmica. La portaveu de l'Assemblea de Col·laboradors de la JAC, Joana Romaguera, va apuntar que en la propera reunió del col·lectiu «molt probablement» es plantejarà la possibilitat d'ampliar la protesta, fet que podria afectar a la Conselleria d'Interior i a l'oferta pública d'ocupació que preveu convocar.

Romaguera va aclarí que «aquesta decisió encara no s'ha pres», però va advertir que la protesta dels examinadors continua viva, sobretot després que el conseller d'Educació, Francesc Fiol, els responsabilitzàs de l'ajornament indefinit de les proves de català que s'havien convocat per al juny. Fiol també els acusà de fer «xantatge».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.