algo de nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 15°
17°

Rotger remodela totes les àrees a causa de la dimissió dels dos regidors

Andreu Gili i Iolanda Pericàs substituiran com a regidors Carme Lorente i Josep Bennàssar

68932
El batle Pere Rotger presentà ahir la nova remodelació de l'equip de govern.
Andreu Gili i Iolanda Pericàs, substituiran a partir del proper ple Josep Bennàssar i Carme Lorente, que han presentat la seva renúncia com a regidors al·legant «motius personals».

Les dues renúncies han obligat el batle d'Inca, Pere Rotger (Partit Popular), a remodelar el seu organigrama de govern incloent una àrea de nova creació, Serveis Funeraris Municipals que passarà a gestionar el nou regidor de Sanitat, Andreu Gili. Iolanda Pericàs s'encarregarà de Joventut i Festes.

El batle presentà, acompanyat del seu número dos, Rafel Torres i els dos nous membres, el remodelat organigrama a la vegada que confirmà que acabarà la legislatura com a batle, si bé manté la intenció de no presentar-se a les properes municipals.

Rotger desmentí els rumors sobre presumptes irregularitats en la gestió de Formació i Tercera Edat que haurien desencadenat les dimissions. «Lorente ha tingut la possibilitat de millorar la seva categoria laboral. Va estar un mes de baixa i va tenir una crisi, que gràcies a Déu superà, i per la seva estabilitat laboral i emocional ha decidit presentar la seva renúncia, irregularitat no n'hi ha haguda cap ni una».

En el cas de Bennàssar, Rotger no va ser tan taxatiu. «No he rebut denúncia del Lladroner encara que em consta que hi hagut discrepàncies. No pos la mà al foc, però entenc que la dimissió es deu a distints plantejaments sobre la manera de funcionar, si hi ha més ho desconec».

El nou organigrama queda de la següent manera. Rotger, batle; Torres, primer tinent de batle i coordinador de regidories; Bartomeu Seguí, segon tinent de batle i delegat d'Urbanisme i Medi Ambient; Joan Rubert, tercer tinent de batle i delegat de Serveis i Promoció; Magdalena Cantarellas, continua a la Residència i assumeix Tercera Edad, Relacions amb entitats socials i Família; Felip Jerez continua amb Esports, deixa Joventut i assumeix Comerç i Indústria; Gili assumeix Sanitat, Serveis Socials i Serveis Funeraris Municipals; Joan Deus és regidor de Policia i Mercats, Inés Maroto durà Formació i Ocupació; Maria Salom continua a Hisenda; Tomeu Martínez s'encarregarà de Cultura i d'Educació; Sebastià Gamundí durà Participació Ciutadana, Agricultura i assumeix Fires i Dijous Bo; i finalment Pericàs, Joventut i Festes.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.