muy nuboso
  • Màx: 16°
  • Mín:
16°

Prop de 200 persones protesten a Barcelona contra les noves autovies

Els enginyers faran una consulta de les al·legacions al Pla de carreteres

C.D./N.D. Palma.
Prop de 200 ciutadans, majoritàriament mallorquins, es varen manifestar ahir a Barcelona en contra de les noves autovies i autopistes que inclou el Pla de carreteres acabat d'aprovar. Els manifestants es varen concentrar a la plaça de Sant Jaume i varen realitzar un recorregut fins a l'església de Santa Maria del Mar.

La protesta va transcórrer sense incidents, amb algun tall de trànsit a la via Laietana, i en ella es va representar un enterrament, que pretenia simbolitzar la mort de Mallorca. Un dels assistents a la protesta, vestit de capellà, va realitzar un simbòlic enterrament de Mallorca a la porta de l'església de Santa Maria del Mar i va llegir un comunicat en el qual es criticava la política de Jaume Matas i de Maria Antònia Munar en matèria de carreteres.

Respecte de les noves autovies, el Col·legi d'Enginyers de Camins ha decidit fer una consulta entre els seus 180 col·legiats per determinar si donen suport o no a les al·legacions presentades contra el Pla.

El vicedegà del Col·legi, Joan Cifre, recordà que la Junta és sobirana per presentar les al·legacions, però atesa la polèmica sorgida, s'han estimat més realitzar demà una consulta entre els col·legiats per determinar els seus suports. «No tenim la necessitat de fer-ho i no hem rebut cap escrit censurant la nostra decisió», digué Cifre.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.