algo de nubes
  • Màx: 20.27°
  • Mín: 13.74°
15°

Canvien les tanques de marès de la carretera de l'ermita de la Victòria


Les tanques de marès que serveixen de protecció en la carretera de la Victòria a Alcúdia, i que es troben molt deteriorades, s'estan reemplaçant durant les darreres setmanes. El projecte de millora d'aquesta via, de titularitat municipal, es finançarà mitjançant els fons que les institucions supramunicipals destinaren a pal·liar els efectes del devastador temporal registrat el mes de novembre de l'any 2001 en tota l'illa de Mallorca.

Les empreses encarregades de l'execució d'aquestes obres són Crespí i Siquier. Hi ha la circumstància que aquesta carretera, a pesar de la seva titularitat municipal, és una via molt transitada. Això no és així tan sols per als veïns que s'hi desplacen fins a l'ermita de la Victòria, sinó també per a tots els visitants forans que es dirigeixin al campament i a l'alberg de la Victòria.

La carretera de la Victòria va ser una de les vies més castigades per la gran tempesta de novembre de l'any 2001, que es va endur una bona part del pinar d'aquesta zona. De fet, tota la costa del municipi d'Alcúdia en va quedar greument afectada, sobretot a causa del vent.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.