algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 13°
17°

L'Ajuntament prepara un pla de millora mediambiental al Moll


L'Ajuntament durà a terme un pla global de millora mediambiental en el Port de Pollença que inclourà la regulació dels fondejos a la badia de Pollença i la instal·lació de banys i serveis a les platges, segons avançà el regidor de Medi Ambient del Consistori, Joan Comas (PP). La realització d'un estudi dels sediments marins, un programa de retenció de l'arena a les platges, la substitució de les bombes de clavegueram, la millora de la xarxa de fecals i pluvials, l'ampliació de la depuradora i la millora de la imatge dels contenidors de residus urbans, són altres de les actuacions previstes.

El pla global de millora mediambiental del Port de Pollença és un dels temes que debatrà avui l'Agenda Local 21 a la qual estan representats, a més de l'Ajuntament, distints col·lectius del municipi. El fòrum de l'Agenda Local 21, que va interrompre el debat sobre les necessitats mediambientals del municipi just abans de les eleccions municipals, reprèn avui els seus treballs.

El regidor de Medi Ambient de Pollença, Joan Comas, avançà que «es proposarà a través de l'Agenda Local la realització d'un pla global d'actuació al Moll». El regidor considera que l'ampliació de la depuradora de Pollença millorarà la qualitat de les aigües del municipi; no obstant això, proposarà també la realització d'un estudi dels sediments marins que podria aclarir l'origen de les taques grogues detectades a la mar aquest estiu.

Així mateix, també s'inclourà en el pla d'actuació integral una experiència pilot per aturar la pèrdua d'arena, seguint les directrius que marca el projecte de carrera que realitzà fa uns anys un becari de l'àrea de Medi Ambient que encara treballa al departament.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.