algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:

L'Ajuntament farà un cinturó de reciclatge entre la ronda i el Moll

Ja s'han tancat dos dels quatre punts verds del nucli del Port

L'Ajuntament de Pollença planeja crear un cinturó de reciclatge entre la futura ronda de circumval·lació i el nucli urbà del Moll, segons explicà el delegat del Port, Miquel Sabater (UMP).

De moment ja s'han clausurat dos dels quatre punts verds que hi havia a la zona del Moll, concretament els de les barriades de la Gola i Sitger, i la idea és que en un futur proper també arribin a desaparèixer l'ubicat al Corb Marí i també a la carretera de Formentor. Aquestes mesures no es realitzaran mai abans que acabin les obres de la primera fase de la ronda de circumval·lació.

Tal com va avançar el delegat del Moll, Miquel Sabater, «intentarem instal·lar distints punts de recollida selectiva a l'espai que quedarà entre la ronda de circumval·lació i el centre urbà, on hi haurà a més nombrosos aparcaments per tal que els veïns hi puguin acudir fàcilment amb els seus vehicles a reciclar».

De moment, després del tancament dels dos punts verds esmentats i fins que no es creï el cinturó de reciclatge, l'Ajuntament ha decidit incentivar la recollida selectiva de residus amb una campanya informativa, penjant adhesius a tots els contenidors i obrint la planta de recollida selectiva de residus situada en el Punt de Santuiri durant dotze hores al dia.

L'Ajuntament de Pollença ha demanat així mateix al Consell Insular de Mallorca si seria possible rebre per la seva banda un major nombre de contenidors especialitzats per a la recollida selectiva, ja que «com mostren les estadístiques som un dels pobles que més reciclam de l'Illa», explicà Miquel Sabater.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.