algo de nubes
  • Màx: 14°
  • Mín:

La cooperativa passarà a controlar el Consell Regulador de l'oli d'oliva

El gerent Josep Oliver deixarà el seu càrrec després de 30 anys

La candidatura presentada per la Cooperativa Agrícola de Sant Bartomeu de Sóller va obtenir ahir quatre vocalies a les eleccions corresponents al cens de productors per a la formació del Consell Regulador de la denominació d'Origen de l'Oli de Mallorca que es varen dur a terme ahir a Palma.

El gerent de la Cooperativa de Sóller, Josep Oliver, va expressar la seva satisfacció, ja que d'aquesta manera és segur que, amb la representació que tindran també com a tafona, obtindran el control del Consell Regulador que es constituirà aviat. Oliver va informar que ara ja es pot assegurar que el president del Consell Regulador serà un solleric, encara que no va voler avançar el nom del candidat.

Fa dues setmanes, la consellera d'Agricultura, Margalida Moner, va assistir a la Cooperativa a l'elaboració del primer oli d'oliva que ja sortirà al mercat amb l'etiqueta de denominació d'origen Oli de Mallorca, un projecte que d'alguna manera va ser impulsat des de l'entitat i que finalment ha arribat a bon port.

Precisament coincidint amb les eleccions per al Consell Regulador, Josep Oliver va anunciar que després de 30 anys al capdavant de la cooperativa en deixarà de ser el gerent. Oliver així ho digué fa uns dies a l'assemblea general de l'entitat, argumentant motius estrictament personals per justificar aquesta decisió.

Josep Oliver ha assegurat que «ja fa 30 anys que tot el pes de la cooperativa recau sobre les meves espatles, per la qual cosa crec que ha arribat el moment de passar a una altra etapa, encara que hi seguiré lligat». Durant l'etapa en què Oliver ha dirigit l'entitat, ha assolit un bon grau de modernització de les instal·lacions.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.