algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín: 11°
11°

«Els pressuposts demostren que no duim una Harley sinó una vespino»

Antich els rebutja per «antisocials» i perquè fomenten el «tot a cent»

«Aquests pressuposts són la demostració que el PP ens ha volgut fer creure que anàvem en una Harley i, arrib no arrib, resulta que anam en una vespino». L'expresident del Govern i portaveu del PSIB, Francesc Antich, va rebutjar ahir els pressuposts de la Comunitat per «antisocials», va denunciar una davallada dels ajuts per accedir a l'habitatge i va criticar que es fomenti un model del «tot a cent», que provocarà més atur.

El secretari general del PSIB denuncià la rebaixa dels ajuts per accedir a l'habitatge i la davallada en sanitat, educació, cultura i transport públic. Així com la reducció de les inversions mediambientals i en comerç, indústria, energia i tecnologia. Els socialistes presentaran una esmena a la totalitat dels pressuposts i es plantegen interposar recurs a la llei d'acompanyament.

Antich criticà, a més, que el Govern hagi reduït els fons destinats a la promoció turística, que no expliqui quan costarà la col·laboració de Michael Douglas ni Costa Nord i no presenti una alternativa a l'ecotaxa. Francesc Quetglas acusà el Govern d'inflar la previsió d'ingressos per suplir l'impost.

Pels socialistes, es demostra que la sanitat i l'educació estan mal finançades i que «el PP a l'oposició defensa el dèficit zero i el Govern és el primer que endeuta les empreses públiques». A més, no hi ha partides estatals per a plans d'excel·lència turística, per al servei públic, per incrementar el descompte aeri, per als suplements d'insularitat dels agents de seguretat o per desenvolupar el Règim Especial.

Per altra banda, el dirigent d'EU, Eberhard Grosske, qualificà d'«immoral» el descens d'un 45'6% del pressupost en salut laboral de la Conselleria de Treball i el «retrocés» que ha fomentat aquesta institució en la presa de mesures sobre la situació dels treballadors fixos discontinus.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.