nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 13°
18°

L'adequació per a vianants del camí de ronda serà una realitat el 2004

El CIM ha inclòs l'obra a la repesca del Pla d'Obres i Serveis del 2003


L'adequació final del camí de ronda es completarà aviat. El Consell Insular de Mallorca ha repescat el projecte d'habilitació per a vianants del tram comprès entre la porta del Moll i la porta Roja amb el sobrant del Pla d'Obres i Serveis 2003. «Esperam començar l'any que ve», manifestà el batle de l'Ajuntament d'Alcúdia, Miquel Ferrer.

Una vegada acabada aquesta intervenció, es podrà recórrer a peu la ciutat antiga d'Alcúdia des de l'església fins a la porta del Moll, gràcies a un passeig arran de la murada.

El projecte preveu el soterrament del cablatge aeri de la zona per cobrir després la via amb formigó tintat, igual que en els trams anteriors habilitats per a vianants, l'any 2000.

L'obra costarà 300 mil euros (50 milions de les antigues pessetes), dels quals el Consell Insular n'aportarà 144.000 i la Sala, els 156.000 restants.

El Pla especial d'Alcúdia suposa, a més, la recuperació del traçat original d'aquesta via, que en principi era circular i separava el nucli antic de les murades, però que ha desaparegut en algun tram, en concret al recorregut més curt entre l'església i la porta del Moll.

L'Ajuntament ja ha iniciat les converses amb els propietaris dels habitatges que envaeixen el traçat original del camí, els quals s'haurien de modificar.

De moment i a falta de concretar-hi acords, les obres programades permetran recórrer a peu, gràcies al camí, l'espai que hi ha entre l'església i la Porta del Moll a través del recorregut més llarg, passant per la porta Roja, devora la plaça de Toros.

El ple municipal de dijous donarà el vistiplau a l'execució definitiva d'aquest projecte.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.