algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
18°

Matas col·loca Rami a Calvià per controlar les societats municipals

L'exalt càrrec popular Morey Forcades podria dirigir Calvià 2000

L'exconseller d'Economia i Hisenda Antoni Rami -fins ara alt càrrec de la delegació d'Hisenda- serà el nou director general de Desenvolupament Estratètic de l'Ajuntament de Calvià i es convertirà en el màxim responsable de les societats municipals creades per l'exbatlessa Margarita Nájera. La més important d'aquestes empreses, Calvià 2000, podria tenir com a president un altre exalt càrrec del darrer govern popular, Lloreç Francesc Morey Forcades.

Antoni Rami ocupà la Conselleria d'Economia i Hisenda entre els anys 1996 i 1999, després que Jaume Matas accedís a la presidència del Govern. Matas, que considerà Calvià un ajuntament estratègic, ha intercedit per tal que un home de la seva confiança sigui qui s'encarregui de controlar les societats municipals: Calvià 2000 i l'Institut de Formació i Ocupació són les més importants juntament amb la televisió.

Rami ocuparà la Direcció general de Desenvolupament Estratègic, amb una retribució màxima de fins a 62.000 euros anuals bruts. L'arribada de Rami a Calvià també el descarta com a futur conseller del Govern Matas, executiu que prendrà possessió dimarts. Amb ell també arribarà l'exalt càrrec de la Conselleria de Funció Pública Joaquín Legaza, que ocuparia la Direcció general de Serveis, amb un sou brut de 60.000 euros a l'any.

Per altra banda, el batle Carlos Delgado podria confiar la direcció de l'empresa pública Calvià 2000 a un altre exalt càrrec del darrer Govern Matas, Llorenç Francesc Morey Forcades, nebot de l'exconseller popular Alexandre Forcades.

L'encara conseller d'Hisenda en funcions, Joan Mesquida, va confirmar ahir que ha sol·licitat la reincorporació a la seva plaça de funcionari a l'Ajuntament de Calvià. Mesquida ocupava en aquest consistori la plaça de tècnic de grau superior. Amb Mesquida, també tornaria a Calvià el seu director general de Pressuposts, Cristòfol Milà.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.