cielo claro
  • Màx: 21.7°
  • Mín: 13.08°
21°

L'Associació espanyola de Lluita contra el Càncer compleix 50 anys

Més de mil persones participaren a la trobada del monestir de Lluc


Mil dues-centes persones celebraren a l'Acolliment de Lluc les noces d'or de l'Associació espanyola de Lluita contra el Càncer, fundada l'any 1953 i que des de fa 29 anys compta amb una delegació balear.

Les 47 juntes locals de l'associació a Balears recolliren de mans de la seva presidenta, Teresa Martorell, les noves banderes de l'organització, que ha estrenat logotip recentment. Acudiren a l'acte procedents de diverses localitats de l'Illa, entre elles Santa Maria, Lloret, Escorca o Selva.

«Aquest any l'associació ha complit 50 anys, són les nostres noces d'or i un motiu d'unió i pensàrem que el Monestir de Lluc era l'entorn ideal per celebrar-ho i agrair la feina feta per tots els voluntaris que col·laboren amb la nostra associació», explica Teresa Martorell. Els actes del cinquantè aniversari de l'associació finalitzaran el mes de setembre amb un sopar benèfic al Casino.

La trobada començà a les onze del matí, quan els xeremiers i fabiolers Solidaris de Montuïri donaren la benvinguda als assistents. A continuació se celebrà una missa solemne oficiada pel vicari general de la Diòcesi de Mallorca, Andreu Genovart, que va tenir un record cap al bisbe Teodor Úbeda, que ha mort recentment, i explicà que tenia previst substituir-lo a l'ofici perquè «calculàvem que Teodor després de ser sotmès a l'operació estaria en fase de recuperació a ca seva».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.