algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
14°

Cirer planteja la inclusió del Fortí i el Lluís Sitjar a la Falca Verda

Els populars podrien incloure la mesura en el seu programa electoral


La candidata del PP a Palma, Catalina Cirer, està contemplant la possibilitat d'incloure els terrenys del camp esportiu del Lluís Sitjar i del Fortí en el projecte de la Falca Verda. La candidata va explicar que «hem de veure si és convenient incloure aquests dos grans espais i fer un plantejament. Ara estam mirant quins són els grans projectes que hem començat a fer aquest mandat i quins han de tenir continuat en el futur. La Falca Verda és un d'aquests i hem de veure quines són les millors opcions per al futur de la ciutat, que inclourem en el nostre programa».

Cirer va visitar l'exposició amb els projectes del concurs d'idees sobre la Falca Verda que es pot veure en el col·legi d'arquitectes. La candidata va estar acompanyada per l'actual tinent de batle de Cort, Rafel Vidal, que li va explicar sobre els plànols el projecte de la Falca Verda.

Cirer es va mostrar molt interessada en saber on se situava l'espai dels firaires del Ram i també va assenyalar que «si no s'inclou el Lluís Sitjar i els terrenys del Fortí en aquest projecte no passarà res, queda un gran terreny molt i estic segura que molts de ciutadans estaran ben satisfets amb aquest parc».

La candidata dels populars també té molt clar que una de les principals actuacions que haurà de realitzar és la dotació definitiva de la Falca. «Hem de parlar de quins tipus d'edificis hi volem aquí. Està clar que serà molt important que es pugui construir un edifici singular, que sigui un equipament molt important per a la zona i que faci ganes d'emprar. Ha de ser de tipus cultural, però encara no sabem ni què passarà».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.