nubes dispersas
  • Màx: 15.38°
  • Mín: 7.64°

El ple evita que l'equip de govern obtengui un crèdit d'1.800.000 E

El PP demana un ple per saber la situació econòmica de la Sala

La bona sintonia que regnava a l'Ajuntament de Son Servera feia mig any en l'equip de govern en minoria (PSM-PSOE), des que el PP va decidir donar el seu suport a alguns projectes, ahir es va rompre quan en un ple extraordinari els populars no votaren a favor d'un crèdit d'1.800.000 E per finançar diferents projectes d'enguany i de l'any passat. Així, no s'aprovà la proposta de l'equip de govern. El PP posà damunt la taula «la mala gestió» de l'àrea d'Hisenda», a més de demanar la convocatòria d'un ple extraordinari per aclarir la situació econòmica de l'Ajuntament. Eduard Servera i Antònia Ferrer (ex-PSOE) també s'hi pronunciaren a favor i criticaren la gestió de l'àrea d'Hisenda.

L'equip de govern es va mostrar molt sorprès perquè «tot ho havíem consensuat amb el PP: hem fet moltes de reunions, estàvem d'acord i cinc minuts abans d'entrar al ple ens diuen que no ens donaran suport. Per culpa d'ells es perdran 1.081.000 euros en subvencions», digué el batle, Antoni Oliver (PSM). El primer edil ha firmat aquesta setmana dues operacions de crèdit: una de 600.000 euros i l'altra de 773.000 euros. Damià Ripoll (PP) va comentar que «nosaltres ens hi hem abstingut, perquè no podem donar suport a una operació de crèdit de 3.005.060 euros i endeutar l'Ajuntament d'aquesta manera. Volem que ens diguin en què han gastat els doblers perquè, per exemple, en els exercicis del 1999 al 2001 hi hagué un superàvit de 3.906.578 euros que no sabem on han anat. Per això demanam el ple, per conèixer quina és la situació econòmica». El ple s'ha convocat per al 14 de gener.

L'ambient de la sessió va ser molt tens. El portaveu del PSM va dir al PP que «la vostra actuació és irresponsable». Ripoll li va retreure una sèrie de compromisos que s'havien adquirit amb els populars i que encara no s'havien duit a terme.

El crèdit era per a un seguit de projectes com l'empedrat de la plaça, l'asfaltatge de camins rurals, la remodelació del passeig marítim de Cala Millor... Obres que tenen subvencions ja sigui des del Govern o bé des del Pla d'obres i serveis del Consell.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.