cielo claro
  • Màx: 22.41°
  • Mín: 13.08°
22°

Son Dameto Dalt acollirà cases i pisos per a més de 2.500 persones

L'Ajuntament de Palma ha atorgat les llicències d'urbanització

Més de 2.500 persones podran anar a viure a un dels 998 habitatges que es construiran a Son Dameto Dalt. L'Ajuntament de Palma va concedir ahir la llicència d'obra als urbanitzadors de la zona. Amb tota probabilitat, els constructors iniciaran les obres d'edificació dels 995 habitatges abans que acabi l'any. El regidor Vidal va explicar que «aquesta constructora fa via, i per això mateix començarà les obres com més aviat millor». El tinent de batle va ressenyar que «en aquest espai s'aixecaran habitatges unifamiliars i plurifamiliars, bàsicament xalets adossats i blocs de pisos».

Son Dameto Dalt és just al davant del Palau Municipal d'Esports de Son Moix. Aquesta zona de la ciutat de Palma ha crescut de manera molt important durant els darrers anys. «Però nosaltres no hi podem fer res. Aquest creixement s'ha produït gràcies a l'aprofitament de sòls urbanitzables prevists en el Pla General d'Ordenació Urbana. Aquesta urbanització s'havia previst i ja tenia permís tot i la moratòria del Consell Insular de Mallorca, amb la qual cosa no podíem fer res més que donar les preceptives llicències d'urbanització.

El nombre d'habitants estimat prové del fet que en aquests moments es calcula l'ocupació mitjana de cada habitatge en un total d'entre 2'5 i 2'8 persones, la qual cosa ens dóna aquestes xifres. De tota manera, el regidor Vidal es va mostrar preocupat pels grans increments poblacionals que viu la ciutat de Palma. «Hem crescut de manera molt espectacular i hem de començar a posar-hi un fre i a pensar en les cases buides, perquè no podem consentir que la ciutat creixi fora de control. Hem de pensar que moltes de vegades les urbanitzacions i les promocions creixen més aviat que les dotacions de serveis, i això pot ser perillós».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.