algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 13°
12°

El nou centre de salut ofereix tots els serveis als veïns de sis pobles del Pla

El president Antich i la consellera Salom varen descobrir la placa commemorativa

Els veïns de sis pobles del Pla, Vilafranca, Montuïri, Petra, Porreres, Ariany i Sant Joan, ja compten amb un nou i modern centre de salut que disposa de tots els serveis adaptats a les necessitats bàsiques d'aquesta comarca. El centre, ubicat a Vilafranca, té una superfície construïda de 625.27 metres quadrats i va ser inaugurat ahir amb la presència del president del Govern balear, Francesc Antich, la consellera de Salut i Consum, Aina Salom, el batle de Vilafranca, Jaume Sansó, juntament amb altres regidors i personal del centre.

«Tots els veïns disposaran d'un servei molt més aprop. Inversions d'aquest tipus el que fan és establir la cohesió de la comarca. Es tracta de garantir que tots els ciutadans tenguin un bon servei. No hi ha d'haver competència sinó cohesió. Des del primer moment que demanarem el centre al Govern, han cregut en aquest projecte i s'hi han implicat», comentava Jaume Sansó.

Per la seva banda, la consellera de Salut, Aina Salom, també va destacar que la prioritat és «millorar l'atenció primària i tenir infrastructures així com cal. Abans per exemple el servei de pediatria era més limitat. Ara, cada dia es comptarà amb un pediatre. I és que abans Madrid ens queia una mica enfora».

Per la seva banda, el president Antich, expressà la satisfacció que suposa per al Govern «veure un batle content», i assenyalà com a símbol l'Ajuntament de Vilafranca perquè «com el Govern, fa feina amb la mirada posada cap als ciutadans». Antich va voler fer saber que «fins a final de legislatura, haurem inaugurat 18 centres de salut. Per als que ens critiquen que tot el dia inauguram centres hem de dir que és perquè els hem fet i que ens agradaria poder inaugurar"ne molts més».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.