cielo claro
  • Màx: 19.5°
  • Mín: 7.68°

Cort espera 150.000 persones als cementiris per Tots Sants

La seu social de la funerària s'inaugurarà a mitjan novembre

Més de 150.000 persones visitaran el proper dia 1 de novembre els cementiris municipals de Palma per commemorar la festivitat de Tots Sants. Així ho va anunciar ahir el president de l'empresa funerària municipal de Palma, Joan Bauzà, que explicà que «aquest és un dels dies més importants per a l'empresa, perquè és molta la gent que va a retre honors als seus difunts». Bauzà també va lamentar que el nou edifici de Son Valentí, que acollirà la seu social de l'empresa i cinc tanatoris més, no pugui ser obert al públic en una data tan assenyalada. «Ens manquen uns quinze dies de feina per poder traslladar-nos-hi i fer-ne la inauguració».

El president de l'empresa funerària va explicar que en aquesta jornada el carrer del camí de Jesús serà només d'un sentit, en direcció de cap al cementiri, mentre que el camí de Ca l'Ardiaca també estarà tancat al públic. Això sí, el consistori donarà totes les facilitats a les persones majors o impedides que es vulguin acostar al cementiri. Prèviament s'haurà de telefonar a la funerària per avisar i els deixaran passar en cotxe gairebé fins a l'interior.

Bauzà també va explicar que ja es compten amb tots els permisos necessaris per procedir a la construcció de les unitats d'enterrament de la segona fase de Son Valentí, on es construiran 2.000 unitats d'enterrament més. «Les obres estaran llestes en un sis mesos, i segurament es podran començar a construir d'aquí a quinze dies». Un altre dels fets que s'han de destacar és que una vegada que estiguin enllestides aquestes unitats d'enterrament el cementiri municipal ja no podrà créixer més en els terrenys de Son Valentí.

«De totes maneres, hem de pensar que som una de les poques capitals de província, on els ciutadans no estan en llista d'espera per poder comprar una unitat d'enterrament», assegurà Bauzà.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.