algo de nubes
  • Màx: 19.68°
  • Mín: 9.02°
19°

El personal de l'Hospital ajorna la vaga indefinida per al dia 4 de novembre

Els comitès donen un temps perquè la gerència cedeixi un poc sobre el conveni

El comitè de vaga de la Fundació Hospital de Manacor va decidir, en una reunió realitzada ahir dematí, deixar sense efecte la vaga indefinida prevista pels dies compresos entre el 28 d'octubre al 3 de novembre. Per tant, la vaga s'iniciarà a les zero hores del dilluns 4 de novembre.

Des del comitè de vaga, han informat que «aquesta és una mostra més del talant negociador que en tot el procés ha mantingut la representació social, malgrat no va ser possible obtenir resultats positius».

El comitè argumenta que aquesta actuació respon a «la possibilitat d'arribar a un acord per solucionar el conflicte per la via de la negociació abans que pel camí de la confrontació» El comitè de vaga i l'assemblea de treballadors esperen que «aquesta decisió sigui intel·ligentment interpretada per la patronal de la Fundació Hospital de Manacor».

Per la seva banda, la gerent de la Fundació Hospital de Manacor, Caterina Ramon, celebra que els treballadors vulguin reemprendre les negociacions per la via del diàleg en lloc del confrontament. No obstant això, des de la gerència es va deixar ben clar que per part seva no hi havia cap «contraoferta» i que les negociacions s'han de reemprendre des del punt que els treballadors es varen aixecar quan es va du a terme la reunió davant el Tribunal d'Arbitratge i Mediació de les Illes Balears (Tamib), rompent així les negociacions. Des de la gerència es mostren oberts a tenir més reunions per arribar a un acord. De fet, la gerent Caterina Ramon està a l'espera que la representació social es posi en contacte amb ella.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.