algo de nubes
  • Màx: 18.04°
  • Mín: 14.72°
15°

Els veïns de Santa Pagesa no poden dormir per les obres del pàrquing

Els treballs es fan entre les set del matí i les dues de la nit

Els veïns de la plaça de Santa Pagesa estan desesperats. Les obres de construcció de l'aparcament a la zona els ha impedit dormir en els darrers quinze dies, però la gota que ha fet vessar el tassó ha estat en el passat cap de setmana, en què hi ha hagut màquines excavadores treballant a l'aparcament entre les set i mitja del matí i les dues i mitja de la matinada. Tant és així que són molts els blocs de la zona que han telefonat a la policia local, perquè aturàs les obres farts de no poder descansar.

«Però la policia gairebé no hi pot fer res, perquè compten amb les llicències d'obres pertinents. Ja sabem que els obrers no en tenen cap culpa, però el que no entenem és que els hagin donat permís per treballar fins a tan tard», explicà ahir a Diari de Balears la presidenta d'una de les comunitats de veïns de la zona, Catalina Penya. «El més perillós dels casos és que els obrers ens han dit que durant els propers tres mesos serà així i així no podem viure».

El gerent de la societat municipal d'aparcaments de l'Ajuntament de Palma, Àlvaro Gijón, va reconèixer les molèsties ocasionades als veïns i va explicar que «hi ha hagut molts de renous en els darrers quinze dies perquè els treballs se centren a la part interior de l'aparcament, fet que provoca més renous, especialment en els darrers dies, però ara, amb la nova maquinària disminuïran».

Tot i això, des de la Societat Municipal d'Aparcaments s'intentarà pactar un nou horari amb els veïns de la zona. En principi, l'SMAP vol que les obres es realitzin entre les set i mitja del matí i les onze i mitja de la nit. «El que tenim molt clar és que tal i com van les obres en aquest moment serà impossible que es facin només entre les vuit del matí i les vuit de la nit. Ens sap greu pels veïns».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.