algo de nubes
  • Màx: 19.23°
  • Mín: 9.02°
18°

Els Verds tanquen la convenció aprovant set projectes de Govern

Els ecologistes els redactaran i pressupostaran amb vista als pactes

Ahir vespre va acabar al Port de Sóller la convenció programàtica d'Els Verds de les Balears, durant la qual es debeteren i aprovaren un seguit de projectes de Govern concrets que hauran de servir de base amb vista a possibles pactes per a les properes eleccions. Participaren en la convenció prop d'un centenar de militants de Mallorca, Menorca, Eivissa i Formentera.

Un dels resultats d'aquesta trobada és que Els Verds estan ben decidits a anar a les eleccions distanciant-se al màxim dels altres partits progressistes. Així ho manifestaren els components de la mesa que ahir presidí les deliberacions, formada per Margalida Rosselló, Miquel Àngel Llauger, Jordi López i Joan Buades: «Agafar projectes abandonats pels altres partits i impulsar polítiques que fins ara no s'han tirat endavant a les Balears, sense abandonar els postulats clàssics d'Els Verds».

Un segon aspecte que ha caracteritzat la convenció ha estat la definició dels grans projectes de Govern que, a partir de febrer, ja estaran completament redactats i pressupostats. Segons explicà Joan Buades, es tracta d'un sistema que fan servir els Verds de l'Europa Central. Els temes s'elaboren «com si ja fóssim Govern a fi de presentar propostes concretes a determinats sectors i alhora poder començar a treballar des del primer dia en alguns temes ja perfectament tancats i que, a més, s'hauran fet saber per endavant en les negociacions amb altres partits».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.