algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 11°
19°

Cort i el Govern pactaran la setmana que ve el contingut de la reunió entre Fageda i Antich

El batle es va mostrar molt satisfet per la recuperació del diàleg entre les institucions

Les diplomàcies de Cort i de Presidència del Govern treballaran intensament durant tota la setmana vinent per ultimar els detalls de la reunió que mantindran el batle de Palma, Joan Fageda, i el president Antich per signar de manera definitiva la pau entre les dues institucions.

Els regidors de l'equip de govern estan treballant per acabar de perfilar el possible ordre del dia entre les dues institucions. Els membres de l'oposició també faran arribar les seves propostes d'ordre del dia per a la reunió.

Fonts de l'Ajuntament de Palma explicaren que el batle està molt satisfet per la posició adoptada pels partits de l'oposició i per haver pogut optar pel retorn al diàleg. També va satisfer molt la primera vara la carta que, des de Presidència de Govern, va enviar Antich al batle i en la qual posava la seva agenda al seu servei per solucionar els problemes dels ciutadans de Palma.

El batle sempre ha destacat el gran sentit institucional del president Antich i les magnífiques relacions que han tingut tots dos en els darrers anys, i en el ple de dijous passat va tornar a lloar aquesta relació. «Són els escalons inferiors els que troben greus dificultats de relació i els que han boicotejat de manera sistemàtica la ciutat de Palma», assegurà Fageda en la seva intervenció.

Per això mateix, l'oferiment de pau fet per l'oposició i molt especialment pel PSOE va agradar molt el PP, que no tenia ganes d'entrar en plets i batalles molt llargues. «Però, sobretot, va agradar molt el compromís que les forces varen adquirir amb el PP. Va quedar molt clar que si el Govern no rectifica i no comença a ajudar la ciutat de Palma es prendran mesures més dures».

Tot fa pensar que la reunió entre els màxims responsables de les dues administracions es produirà el dia set o vuit d'octubre, tot i que és negociable. Els membres de l'oposició també han expressat la seva satisfacció per la recuperació de les relacions i del diàleg institucional.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.