algo de nubes
  • Màx: 20.14°
  • Mín: 13.46°
19°

Els ciutadans estan molt insatisfets amb als accessos viaris a Palma

Els residents són contraris a la pujada de tarifes dels aparcaments

Els ciutadans de Palma han mostrat una gran insatisfacció pel que fa a la mobilitat en els accessos a la ciutat, segons una enquesta encarregada pel departament de Circulació de l'Ajuntament de Palma que ahir va ser feta pública i que indica que la modificació d'itineraris, la reducció del nombre de cotxes i l'increment de les tarifes d'estacionament són les actuacions pitjor valorades per la població palmesana. El tinent de batle de Circulació de Palma, José Manuel Sierra, va explicar que «nosaltres som perfectament conscients que és molt difícil aconseguir una enquesta amb resultats favorables. Hauria estat un doi intentar enganar els ciutadans. Nosaltres estam contents perquè l'enquesta indica que de cada vegada les mesures són conegudes per més persones».

Sierra va explicar que «m'agradaria expressar la meva confiança que aquests resultats, d'aquí a uns mesos o un any seran encara més satisfactoris. S'ha de tenir en compte que les modificacions en l'àmbit de la política circulatòria necessiten un considerable període d'adaptació per part dels usuaris i ciutadans, que no acostumen a acceptar amb els braços oberts iniciatives que varien la seva dinàmica quotidiana d'hàbits i costums».

Pel que fa a la resta de les conclusions de l'enquesta, s'ha de destacar que el tancament al trànsit de carrers, la creació de carrils a les Avingudes i la construcció d'aparcaments per a residents, així com les ampliacions de voravies, la creació de carrils per a autobusos al Born i Avingudes, i la renovació de les flotes d'autobusos són algunes de les mesures millor valorades.

Pel que fa a les possibles solucions, s'ha de destacar que el 52% dels enquestats opta per eliminar els pilons retràctils, un 16% per incrementar els autobusos urbans, un 7% per l'increment de l'ús de carrils de bicicletes i un cinc per cent per augmentar les zones per a vianants, el nombre de policies i ampliar el recorregut dels autobusos.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.