algo de nubes
  • Màx: 18.93°
  • Mín: 9.02°
18°

Trujillo reclama major seguretat per al passeig de l'Artesania

UM Palma visità ahir la zona i es reuní amb els comerciants

El líder d'Unió Mallorquina a l'Ajuntament de Palma, Ferran Trujillo, acompanyat del president de la formació nacionalista, Francesc Buils, exigí ahir una major promoció i més seguretat per al passeig de l'Artesania de Palma, després del rebrot de la venda de drogues viscut en els darrers mesos a sa Gerreria i del fet que «Cort hagi deixat de la mà de Déu uns empresaris que han gastat molts de doblers i han posat fortes messions per instal·lar-se en aquest indret de la ciutat».

Trujillo explicà que «en el passeig de l'Artesania continua la tendència de l'equip de Govern d'abandonar les persones que s'impliquen en projectes molt importants per a la ciutat. La iniciativa privada s'ha llançat a fer feina per recuperar la vida en aquest barri i ara no se'ls dona la promoció promesa abans de venir aquí». Pels nacionalistes de centre, hi ha tres aspectes fonamentals que no es donen en aquest indret: la promoció, la neteja i la seguretat. «Els artesans han denunciat aquests fets i molts dels que han denunciat la manca de seguretat han estat amenaçats de manera directa. Pel que fa a la promoció, aquí se n'han oblidat».

El líder dels nacionalistes palmesans explicà que la seva formació donarà suport al trasllat del mercadet dels dissabtes al matí fins a la plaça de l'Artesania, proposta feta per Esquerra Unida-Els Verds, i que compta amb el suport incondicional dels comerciants del passeig, que explicaren que la mesura farà arribar més gent a la zona i popularitzarà el coneixement del passeig.

Precisament, els comerciants explicaren que els dilluns al matí solen trobar moltes de xeringues de toxicòmans i que, «si bé és necessari millorar la seguretat i fer que la gent passegi tranquil·la, el més important és que ens promocionin i que ens donin a conèixer».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.