nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
18°

Convergència Campanera neix per rompre la «monotonia» del PP

Sebastià Roig, capdavanter del nou partit, presentà els seus eixos

Convergència Campanera és el nou Partit de Campos, que neix com una alternativa per acabar amb la majoria absoluta del PP. «Volem despertar Campos d'uns anys de monotonia administrativa, econòmica i funcional». El seu capdavanter, Sebastià Roig, va presentar la gestora i els eixos del nou partit, davant unes 300 persones en el transcurs d'un sopar, que es féu divendres vespre a Sa Ràpita. Roig és una persona prou coneguda.

«Fa més de 7 anys que he procurat estar, políticament, en el meu lloc, o sigui, contemplant el desenvolupament de la vida política i social del nostre estimat poble. Creia que després de l'amarga experiència que vaig tenir, no em feria gola tornar a entrar dins el món complicat, i a vegades traïdor, de la política... el nostre poble està necessitat de noves iniciatives, idees i de més confiança en el futur», així començava el seu discurs, Sebastià Roig.

La junta gestora està integrada per Sebastià Roig, Maria Obrador, Pere Obrador, Miquel Vanrell i Bel Ferrer. Un dels pilars bàsics que defensà Roig és el de l'Autonomia municipal. «No volem estar pendents de les quotes de pressuposts que el partit de torn al Govern central, al balear o al Consell ens vulguin donar. Lluny es troba aquella política que es feia des de Madrid».

Transparència
En el seu discurs Sebastià Roig defensà que Convergència Campanera vol una administració transparent amb els recursos econòmics, «que siguin ben distribuïts i que l'administrat en tingui informació completa a la fi de cada pressupost».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.