muy nuboso
  • Màx: 10.16°
  • Mín: 7.47°

Fageda inaugura el nou carril per a bicis del Molinar a Can Pastilla

És el principal acte a Palma de la setmana europea sense cotxe

El batle de Palma, Joan Fageda, va inaugurar ahir el nou tram del carril per a bicicletes entre el club nàutic del Molinar i Can Pastilla i destacà que era «una de les principals mesures que s'han pres a la ciutat per potenciar l'ús de la bicicleta». Aquest és un dels principals actes de la setmana europea sense cotxe. Avui, s'anunciaran noves mesures de l'estudi de mobilitat que contemplen la creació de nous carrils per a bicicleta. El batle Fageda explicà que «se sent molt orgullós de la flota d'autobusos, amb què compta en aquests moments la ciutat de Palma» i explicà que «entre tots hem de treballar per donar alternatives reals a l'ús del cotxe particular».

La inauguració del carril comptà amb la presència de representants de tots els partits polítics. Jordi López, d'Esquerra Unida-Els Verds, explicà que «el carril té nombroses deficiències. En primer lloc, no té l'amplada reglamentària i, a més a més, en el tram del Carnatge i de Can Pastilla és inexistent».

Aquesta deficiència, però, se solventarà de seguida que es posi en marxa el projecte de Demarcació de Costes per al Carnatge i per a la primera línia de Can Pastilla, que permetrà la creació d'un carril bici segregat en aquests trams. El regidor d'Unió Mallorquina, Ferran Trujillo, va explicar que «nosaltres el que voldríem és que a la banda del Molinar el carril vagi sempre per damunt del Passeig». El portaveu dels socialistes, Antoni Roig, va ser més contundent i assegurà, que aquest ha estat un acte purament electoralista i que «el carril inaugurat ja existia».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.