algo de nubes
  • Màx: 16.97°
  • Mín: 9.26°

Fageda diu que Munar i UM «estan més a prop del centre que no de l'esquerra»

Assegura que esperava les discrepàncies al pacte

El batle de Palma, Joan Fageda, assegurà ahir que la presidenta del Consell Insular de Mallorca, Maria Antònia Munar, està més a prop del centre que de l'esquerra. «Unió Mallorquina sempre ha estat un partit de centre i no s'entén el pacte amb l'esquerra». La primera vara explicà que «nosaltres ja ens esperàvem que algun dels partits del pacte mostraria la fragilitat d'aquest. Estan tenint molt males relacions entre ells des del primer dia i ara surt tot això».

Fageda assegurà que «nosaltres no podem dir què farem ni què pactarem a les properes eleccions. Tampoc no acceptam pactes previs ni imposicions. Sembla que Munar vol el Consell en solitari, però això s'haurà de decidir després de les eleccions. Jo no som ningú per opinar sobre el tema». El que va voler deixar clar Fageda és que les opinions de Munar sobre la immigració no són desafortunades, sinó contradictòries. «Munar està donant suport a partits que pensen tot el contrari del que opina Unió Mallorquina, i això és el més complicat».

Fageda reconegué que la immigració és un problema «i ho serà de cada vegada més». «De totes maneres hem de matisar i explicar les coses», assegura el batle. «La immigració té coses bones i coses dolentes i és un problema real que ha d'obligar les administracions a plantejar-se quines mesures es poden prendre per solucionar aquesta problemàtica».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.